Wie is Noé-AIT?

Noé Adviesbureau Installatie Techniek te Appingedam brengt de techniek op een hoger niveau zonder het gecompliceerd te maken. Zowel voor kantoren, zorggebouwen, woningen, scholen, sportcomplexen en winkels. Bouwkundig gezien worden deze gebouwen steeds complexer. Voor de eisen waaraan het binnenklimaat, het energieverbruik en de akoestiek moeten voldoen wordt de lat steeds hoger gelegd.

Een gedegen installatieadvies en ontwerp kan niet zonder kennis. Bouwkundig inzicht, de huidige normen en eisen, bouwfysica, innovaties en natuurlijk voldoende praktijkervaring.

Overleg met architect en opdrachtgever in een zo vroeg mogelijk stadium is belangrijk om tot de juiste overeenstemming te komen. In de voorfase kunnen wijzigingen in inzichten, installaties en zelfs het gebouw eenvoudig worden verwerkt. Deze wijzigingen kunnen later, tijdens de uitvoering, vergaande financiële en bouwkundige gevolgen hebben.

Noé Adviesbureau Installatie Techniek begrijpt dat overleg en kennis samen moet gaan. Open communicatie, duidelijke afspraken, goede samenwerking, technische knowhow en de juiste doorzettingsmentaliteit zijn bij ons geen losstaande kreten. Ze behoren in één zin genoemd te worden om het gebouw zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Het milieu kan en mag natuurlijk niet vergeten worden. Duurzaam en energetisch verantwoorde installaties zorgen onder andere voor minder uitstoot van schadelijke en milieubelastende gassen.

Ons motto is: Innovatief en duurzaam, voor nu en voor de toekomst.

Eigenaar Henk de Lange is geboren in 1965 en met 18 jaren jong in de voetsporen van zijn vader getreden als zelfstandig ondernemer met een buurtsuper in Apeldoorn. Na enkele jaren de handel geruild voor de installatietechniek. Opleiding van onderhoudsmonteur gastoestellen tot servicetechnicus en daarna de opleiding bedrijfsleider installatie techniek met succes afgerond. Leidinggevende van onder andere de serviceafdeling bij een groot installatiebedrijf in het noorden. Na 17 jaar praktijkervaring de werkvloer verruild met het kantoor, waar de nodige kennis is opgedaan met betrekking tot engineering, bestekken schrijven, tekenwerk en advies. De MIT opleiding ook met succes afgerond waarna in 2003 de stap naar wederom zelfstandig ondernemer is gezet met Noé Adviesbureau Installatie Techniek.

De naam Noé is niet zomaar gekozen. Het is een keuze geweest uit principe en overtuiging. Noé is Noach in het Frans. Noach bouwde vol vertrouwen de Ark. Met datzelfde vertrouwen is in 2003 gestart met advies en ontwerpen voor een beter milieu. 

De toekomst is er namelijk niet alleen voor ons, die is er ook voor onze kinderen.